Matës i rrjedhës

5BH_150_INT[1].jpg
Dosimag 5BH – Sistem elektromagnetik i matjes së rrjedhës, sistem i matjes së
Promag 53H – Sistem Elektromagnetik i matjes së rrjedhës, matje e rrjedhës në aplikacionet e
12 Promag 23P – Sistem elektromagnetik i matjes së rrjedhës – matje e rrjedhës me dy
Analizë të lëngjeve

65I_150_INT[1].jpg
t-mass 65I – Sistem masiv termal për matjen e rrjedhës, matje direkte masive e rrjedhës së
Prosonic Floë 92F – Sistem ultrasonik i matjes së rrjedhës, matës i rrjedhës inline i fuqizuar me
Magphant DTI200 – Monitor (mbikëqyrës) elektromagnetik i rrjedhës, matës i rrjedhës Loop-powered
Matës nivelesh

FMR540_150_INT[1](1).jpg
Transmetues Smart për matje të vazhdueshme dhe jokontaktuese të saktësisë së nivelit. Për transfer të
Transmetues (dhënës) i presionit diferencial me sensor qeramike. Komunikimi nëpërmjet HART, PROFIBUS PA
Transmetues (dhënës) i presionit diferencial me sensor qeramike. Rezistant i mbingarkuar dhe me monitorim
Matës temperaturash

TMT162C_150_INT[1](1).jpg
Montues i termoelementeve (termoçifteve) me PA transmetues (dhënës) fushor HART®-, FOUNDATION
Montues kompakt i transmetuesit të temperaturës RTD për termometrat rezistues, të përshtatshëm
Kërko në webfaqe
Kush është online...
Momentalisht kemi 475 vizitorë në linjë

HOME

ProjektING nga Prishtina eshte perfaqesues per territorin e Kosoves i kompanise Zvicrane me renome boterore “Endress+Hauser” .
alt
Me 43 qendrat e prodhimit dhe me mbi 57 perfaqesues ne mbare boten eshte lider global i matesve industrial dhe pajisjeve automatike ne industri te ndryshme.
 
Matës shtypjesh

FMD76_150_INT[1].jpg
Transmetues (dhënës) diferencial I presionit (shtypjes) me sensor qeramike Rezistant i mbingarkuar dhe me
Matja hidrostatike e nivelit Sensor i shtypjes me qeliza ose elemente matëse CONTITETM; I papërshkueshëm
Kalendari i ngjarjeve
Last month March 2019 Next month
M T W T F S S
week 9 1 2 3
week 10 4 5 6 7 8 9 10
week 11 11 12 13 14 15 16 17
week 12 18 19 20 21 22 23 24
week 13 25 26 27 28 29 30 31