Matës i rrjedhës

5BH_150_INT[1].jpg
Dosimag 5BH – Sistem elektromagnetik i matjes së rrjedhës, sistem i matjes së
Promag 53H – Sistem Elektromagnetik i matjes së rrjedhës, matje e rrjedhës në aplikacionet e
12 Promag 23P – Sistem elektromagnetik i matjes së rrjedhës – matje e rrjedhës me dy
Analizë të lëngjeve

65I_150_INT[1].jpg
t-mass 65I – Sistem masiv termal për matjen e rrjedhës, matje direkte masive e rrjedhës së
Prosonic Floë 92F – Sistem ultrasonik i matjes së rrjedhës, matës i rrjedhës inline i fuqizuar me
Magphant DTI200 – Monitor (mbikëqyrës) elektromagnetik i rrjedhës, matës i rrjedhës Loop-powered
Matës nivelesh

FMR540_150_INT[1](1).jpg
Transmetues Smart për matje të vazhdueshme dhe jokontaktuese të saktësisë së nivelit. Për transfer të
Transmetues (dhënës) i presionit diferencial me sensor qeramike. Komunikimi nëpërmjet HART, PROFIBUS PA
Transmetues (dhënës) i presionit diferencial me sensor qeramike. Rezistant i mbingarkuar dhe me monitorim
Matës temperaturash

TMT162C_150_INT[1](1).jpg
Montues i termoelementeve (termoçifteve) me PA transmetues (dhënës) fushor HART®-, FOUNDATION
Montues kompakt i transmetuesit të temperaturës RTD për termometrat rezistues, të përshtatshëm
Kërko në webfaqe
Kush është online...
Momentalisht kemi 462 vizitorë në linjë
Home Print Email help
Flat View
See by year
Monthly View
See by month
Weekly View
See by week
Daily View
See Today
Search
Search

Daily View

Sunday, 10 March 2019
  Preceding Day Sunday, 10 March 2019 Following Day
  • No events
Matës shtypjesh

FMD76_150_INT[1].jpg
Transmetues (dhënës) diferencial I presionit (shtypjes) me sensor qeramike Rezistant i mbingarkuar dhe me
Matja hidrostatike e nivelit Sensor i shtypjes me qeliza ose elemente matëse CONTITETM; I papërshkueshëm
Kalendari i ngjarjeve
Last month March 2019 Next month
M T W T F S S
week 9 1 2 3
week 10 4 5 6 7 8 9 10
week 11 11 12 13 14 15 16 17
week 12 18 19 20 21 22 23 24
week 13 25 26 27 28 29 30 31